Ervaringsdeskundige bij Fithealth!

Ervaringsdeskundige bij Fithealth!

Afgelopen jaar kreeg ik een flinke blessure aan mijn rug, een zenuwblokkade vanuit mijn rug naar mijn linkerbeen. 1 van de conclusies was dat mijn rugspieren niet sterk genoeg waren en mijn hamstrings te kort.

Na intensive fysiotherapie , kwam ook het besef dat ik moest gaan sporten, m’n spieren moesten getraind worden, ik moest sterker worden.

Ook was ik te zwaar, iets wat ik al wel wist, maar door mijn toenmalige drukke baan geen tijd wilde vrijmaken om te sporten. Smoesjes uiteraard.

In Oktober besloten dat het roer toch om moest. Ik wilde niet meer die pijn hebben van mijn blessure en ik wilde weer lekker in mijn vel zitten.

Dus heb ik mij toen ingeschreven bij Fithealth. Ik vond het gelijk een fijne sportschool, dichtbij huis , niet te groot en coaches die mij alle oefeningen rustig uit wilden leggen en echt de tijd voor mij namen. In eerste instantie zou ik zelf gaan trainen , maar na een paar weken toch Personal trainingen van Karsten genomen. Ik was om, een stok achter de deur hebben was echt heel fijn.

Nu ben ik 4 maanden verder en echt super blij met de behaalde resultaten.

Ik ben aardig wat afgevallen, 2 kledingmaten kleiner , maar wat nog belangrijker is , ik heb weer kracht. Mijn spieren zijn een stuk sterker geworden, mijn hamstrings wat opgerekt en heb zoveel minder last van mijn rug en zit weer lekker in mijn vel.

Ik zou Fithealth bij iedereen aan raden. Ik ben de coaches in ieder geval dankbaar voor de begeleiding, coaching en gezelligheid! En natuurlijk blijf ik lekker 1 keer per week trainen met Karsten en doe ik 1 keer per week een groepsles mee.

Nathalie