faciliteiten

Het rooster

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG
09.00-10.00
10:00-11.00 Bootcamp Bootcamp Bootcamp
11.00-12.00 Boksen 50+ Boksen
12.00-13.00
16.00-17.00
18.30-19.30 Boksen
Kickboksen
19.30-20.30 Bootcamp Outdoor
20.00-21.00 Boksen Boksen

PERSONAL TRAINING

Bij Fithealth draait het om persoonlijke aandacht en beleving; zo bieden wij ook personal training aan. Je kunt samen met één van onze 7 personal trainers samen jouw persoonlijke doelen behalen. Het is altijd mogelijk om in een vrijblijvend intake gesprek de mogelijkheden te bespreken en een plan op te stellen. Indien je meer informatie wilt neem dan contact met ons op.

De lessen

Fithealth biedt naast de mogelijkheid om vrij te fitnessen ook diverse groepslessen aan. Wij zijn continu bezig om up-to-date te blijven en nieuwe groepslessen te organiseren. Er is momenteel de keuze uit de volgende groepslessen: bootcamp, boksen en we hebben sinds kort een “Women’s only” workout.

Boksen

Weet jij hoe goed boksen eigenlijk voor je is? Boksen is namelijk de perfecte combinatie tussen cardio- en krachttraining om in shape te komen. Je kunt elke dag bij ons terecht om te boksen waarbij we zowel aan jong als oud hebben gedacht. Zo hebben we naast de reguliere bokslessen ook ouder-kind lessen en bokslessen speciaal voor de 50 plussers onder ons.

Bootcamp

Onze bootcamp groepslessen zijn voor jong en oud, waarbij er in een circuitvorm wordt getraind. De les bestaat uit een combinatie van krachttraining, uithoudingsvermogen en conditie.
Fitboksen bij Fithealth

Women's only workout

Deze workout is speciaal georganiseerd voor de vrouwelijke leden van Fithealth. Het betreft een full body workout om jou “summer ready” te krijgen. Lijkt jou dit leuk? Meld je dan snel aan via de “Mijn Club” app en hopelijk tot snel!