We gaan weer binnen sporten!

Actueel rooster tot 1 september @Fithealth
11 juni 2020
Outdoor fitness
8 januari 2021

Hoeraaaa!!!! Onze Personal Training & Fitness boutique Fithealth gaat weer open en wat hebben wij er zin in! De trainingen hoeven niet langer alleen maar buiten gegeven te worden. Alhoewel dat nu met dit lekkere zonnetje geen straf is natuurlijk. We staan te popelen jullie allemaal weer te mogen ontvangen en te helpen met jullie doelen. Ja ook wij hebben Corona kilo’s verzameld de afgelopen maanden dus schaam je niet en kom ze er snel weer af trainen!

Woensdag werd dan eindelijk bevestigd door premier Rutte dat we weer open mogen per 1 juli! Wat hebben we de afgelopen maanden een hoop steun van jullie gehad en mede daardoor kunnen we gezond onze deuren weer openen op 1 juli. Bedankt voor jullie steun, dit heeft ons er doorheen geholpen.

Goed nieuws dus,

Vanaf aanstaande zondag 18.00 uur kun je via de App van Fithealth een reservering maken om te komen trainen in de fitness of een plekje reserveren voor de groepslessen. In de app kun je alle tijden en lessen terug vinden. Ook kun je zondagavond weer een losse personal training inboeken. Om jullie te bedanken voor jullie vertrouwen en steun geven wij in de maand juli en augustus 10% ledenkorting op onze personal trainingen. Zo helpen we je snel weer op de goede weg.

Enkele ‘hygiëne” verplichtingen die we moeten volgen van het RIVM als je binnen komt trainen;

  • Reserveren op naam is verplicht
  • Je eigen handdoek meenemen en gebruiken is verplicht
  • Een gezondheidscheck kan vooraf de training op verzoek van de medewerkers plaatsvinden
  • Schone sportschoenen graag binnen wisselen. We hebben hiervoor extra bankjes neergezet bij binnenkomst.
  • Toiletten en kleedkamers zijn open maar de douches zijn nog gesloten tot 1 september.
  • Zoveel mogelijk thuis al omkleden MUV sportschoenen.
  • Je kunt iedere komen dag trainen echter wil je langer dan een uur komen trainen dan dien je na dit uur via de app weer een uur bij te boeken. Zo geven we iedereen de kans om weer te komen trainen.
  • Groepslessen gaan door vanaf 4 personen en zijn bij goed weer in de OUTDOOR GYM. Graag minimaal 24 uur van tevoren aanmelden voor de groepslessen.
  • Meneer Koffie is natuurlijk ook weer geopend. Verse koffie word iedere dag weer voor jullie bereid.
  • Overige regels vind je bij binnenkomst

Wij hebben er ontzettend veel zin in en kunnen niet wachten om onze vernieuwde Fitness boutique weer met jou te kunnen delen.

Met sportieve groet,

Karsten Buitendam
karsten@fithealth.nl
079-7504999 / 0620045827

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?