Personal trainer Zoetermeer

Personal Training

Maak kennis met personal training bij Fithealth. Onze personal trainers staan voor je klaar om jou te helpen je doelen te behalen! Personal training bij fithealth is een van de meest effectieve manieren van trainen en staat garant voor het beste resultaat. Wij bieden een all-round aanpak, met 1 van onze professionele coaches werk je samen naar het behalen van jouw persoonlijke doel. Bij Fithealth bieden we allerlei mogelijkheden op het gebied van PT, coaching en begeleidingstrajecten. Boek nu gratis en vrijblijvend een intakegesprek met een van onze coaches en ontdek hoe wij samen jouw doel kunnen behalen.

1:1 Personal training

Wil jij graag individueel contact met jouw coach en 1 op 1 aan jouw doel werken? Dan is Personal training de vorm van begeleiding voor jou. Wij bieden aan iedereen een gepersonaliseerd traject. Deze persoonlijke vorm van coaching is volledig gericht op het zo optimaal mogelijk realiseren van jouw doelen. Wij snappen dat Personal training niet voor iedereen is. Daarom bieden wij ook 1:2 duo Personal training aan. Ken jij iemand met een soortgelijke doelstelling en wil je hier samen aan werken? Train samen onder begeleiding van een van onze coaches. Dezelfde resultaten tegen lagere individuele kosten.

Group training

Samen trainen is leuk en motiverend en kan zelfs helpen om beoogde doelen sneller te behalen! Tijdens een Group training train je intensief samen in een kleine groep onder begeleiding van een Personal Trainer. Probeer nu een van onze Group trainingen en ervaar zelf. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Boek nu gratis en vrijblijvend een intakegesprek van 30 minuten met een van onze coaches.