Fithealth on Tour

Bootcamp in jouw straat

Buitentraining op locatie Vanaf nu verzorgen onze professionals buitentrainingen op diverse locaties om met jou te werken aan conditie en spieropbouw. Heerlijk sporten in een park, bos of in de stad! Of je nu beginnend of gevorderd bent: Bij ons kun je instappen op elk niveau. Wij halen het maximale uit jou. 

Hoe doen we dat?  Door weer en wind nemen wij alle materialen mee in ons Fithealth On Tour busje. Kies maar uit. Sporten zal niet langer een straf zijn! 
Ben jij klaar om mee te doen? Onze top in- of outdoor fitness workouts duren 30, 45 of 60 minuten en zijn toegankelijk voor iedereen.  

Wanneer? Op elk gewenst tijdstip! Wij komen graag wanneer jij dat wilt: eenmalig, iedere dag of iedere week. 

Ik wil meteen starten! Fithealth On Tour biedt verschillende pakketten aan. Bel vandaag voor een intake op maat naar Karsten op 06-200 45 827 en start morgen jullie eerste training. 
Vitaliteit op het werk
Werkgevers opgelet. Fithealth On Tour komt naar jouw werkplek en biedt: 
→ beter functioneren door fysieke en mentale kracht 
→ teambuilding 
→ werken aan conditie & spieropbouw 
→ plezier & ontspanning 
→ begeleiding van professionals 


Een lager ziekteverzuim Sport verbindt, houdt je personeel fit en zorgt voor een topsfeer op het werk. Bedrijfsfitness zorgt voor een lager ziekteverzuim en voor teambuilding.  Medewerkers gezond en vitaal houden is the key! Welke werkgever is daar nou niet bij gebaat? 
Fithealth On Tour gaat jullie daarbij helpen. 

Prijzen vaste buitentrainingen Boek je eerste training voor slechts € 5,00.  Na je eerste training kies je voor een 10- of 20-rittenkaart. Ook kun je een losse training boeken wanneer je wilt.

→ Losse training €10,- 
→ 10-rittenkaart: € 85 (14 weken geldig) 
→ 20 rittenkaart: €130 (26 weken geldig) 


Geef je op via karsten@fithealth.nl
of bel/ Whatsapp naar 06-20045827

Fithealth On Tour - Locatie Moerkapelle 
Wist je dat onze coach Harmen uit Moerkapelle komt? Het word dus tijd om ook daar trainingen te verzorgen.  Geen tijd om naar Fithealth te komen? Dan komen wij gewoon naar jou! Harmen staat te popelen om iedereen uit Moerkapelle en omstreken te begeleiden naar een gezonde en sportieve toekomst. Dat word nu mogelijk gemaakt door ons nieuwe concept: Fithealth On Tour. Dit wil je niet missen! 

Onze Bootcamp start in Moerkapelle vanaf het grote grasveld bij 'Op Moer' Afhankelijk van het weer kan de startlocatie wisselen.

We gaan beginnen met de bootcamp op maandag en zaterdag. Wanneer zien we jou? 
maandag 20.15-21.15
zaterdag 09.00-10.00Fithealth On Tour- Locatie Zoetermeer
Op zaterdagen van 10.30-11.30uur staat het Fithealth On Tour busje bij het grote grasveld aan de Akkerdreef in Zoetermeer.

Geef je op via karsten@fithealth.nl of bel/ Whatsapp naar 06-20045827