Nieuwsbrief februari 20

Happy Monday event
13 januari 2020
Coronavirus
13 maart 2020
Nieuwsbrief Fithealth Februari 2020
Fit test 50
Op woensdag 19 Februari van 10.00 tot 13.00 nemen wij gratis fitheidstests af bij 50 plussers. Er zijn voor die ochtend nog enkele plekken beschikbaar! De fitness test is voor zowel leden als niet leden. Heb jij je nog niet ingeschreven of ken je iemand, mail dan nu naar terug of schrijf je in bij de balie.

App:Vanaf vandaag is er een nieuwe versie van onze Fithealth app. Deze app is te vinden via de playstore of Appstore en te vinden onder ‘Mijn club App’ De oude kan je dan wissen. Alle gegevens zijn netjes overgenomen in het nieuwe systeem.

Fithealth on Tour ‘FOT’Sinds vorig jaar rijd Fithealth met een fitnessbus rond. We geven o.a. trainingen in Moerkapelle.Deze bus kan ook bij jou op het werk of ander evenement komen staan. En dan geven de trainers van Fithealth bij jullie training op locatie. Hoe gaaf is dat?Interview met deelnemers van Fithealth on tour

1. Kan je in een paar zinnen vertellen wat jouw ervaring is met FOT?
Marphy : Leuke manier om te bewegen in de frisse lucht en precies op je eigen niveau! Het sporten in een groep stimuleert en is gezellig! Een uurtje vliegt gewoon voorbij!Inge : Ongeveer 1,5 maand geleden hoorde ik van FOT. Enigszins huiverig, want ja buiten sporten…, besloot ik de sprong te wagen. En tot op heden heb ik er geen spijt van! Wat is het heerlijk om in de buitenlucht te bewegen. Ja, het is koud. En ja, het is soms nat en soms denk ik ook “waar ben ik aan begonnen”. Maar het is ook zweten, heerlijk buiten (veel frisse lucht) en ook ontzettend gezellig om samen bezig te zijn.

2. Wat vind je het leukste aan FOT?
Marphy : Het leukst vind ik de variatie van oefeningen. Het maakt de training heel afwisselend en nooit saai!Inge : Het leukste is, hoe raar het misschien ook klinkt, het buiten bezig zijn. Waar ik in sportscholen soms het gevoel had te weinig ‘lucht’ te krijgen zal dit buiten zeker niet gebeuren. Ook de afwisseling in oefeningen (geen training is hetzelfde) blijft motiverend.

3. Waarom heb je voor FOT gekozen?
Marphy : Ik deed al dit soort oefeningen maar dan binnen! Het leek me lekker om buiten te sporten dicht bij huis; een hele goeie beslissing!Inge : Waarom ik voor FOT heb gekozen… Tja, al jaren te weinig bewegen, niet fit voelen, te zwaar… Ach teveel redenen om te gaan sporten. Niet een bewuste keuze, maar eerder het gevoel dat ik iets moest gaan doen. Dit kwam zo maar op mijn pad en zoals eerder aangegeven, geen minuut spijt gehad. Integendeel, ik voel na een paar weken al zeker verbetering en dat motiveert nog meer!

4. Zou je FOT aanbevelen aan vrienden?Marphy: Zeker! Als je sportief bent of al heel lang niets meer hebt gedaan; op je eigen niveau kun je allemaal je uitdaging vinden bij FOT Inge : Eigenlijk zou iedereen het een keer moeten ervaren. Op deze manier sporten in de buitenlucht is een ervaring. En samen met vrienden/vriendinnen is het alleen maar leuker. Dus ja, ik zou het zeker aanbevelen!

Nieuwe actie:
In Februari hebben we weer een super actie voor bestaande leden. Heb jij een vriend of vriendin die ook wel wil beginnen met sporten? Maak hem of haar dan nu lid met een jaar abonnement en ontvang zelf een halve maand gratis!
* Het nieuwe lid ontvangt dan 2 gratis Personal trainingen!
* Korting gaat af van het basis jaar abonnement.

Wist je dat? Je elke laatste week van de maand jezelf gratis kan laten wegen en meten?
Leden korting krijgen bij Meneer Koffie.
je geld op je pasje kan zetten om wat te kunnen bestellen aan de bar, hoef je je portemonnee niet mee te nemen.
Je via onze app je betaal gegevens kan inzien en zelfs een betaling kan doen
De nieuwe Les TRX met weerstandbanden is en echt heel leuk is!
We allemaal nieuwe hippe drankjes hebben
We een 2e trainer erbij hebben op zondag en je ook bij hem kan inboeken
ons oudste lid 82 jaar is
ons jongste lid 13 maanden is
Fithealth 19 maart 2020 9 jaar open is
Sander elke dinsdag Bootcamp training geeft om 20.00 uur
Harmen gaat verhuizen in Moerkapelle
Aardbei- vanille eiwitshake het vaakst gedronken wordt door de leden
Je deze maand 10 euro bartegoed kan winnen!
Wij biologische honing verkopen
Wij elke vrijdagochtend een fysiotherapeut voor iedereen klaar hebben staan
Fithealth deze zomer met een team mee doet aan Mudmasters en er nog plaatsen zijn
Wij nieuwe medicine ballen hebben
Wij elke eerste week van de maand de nieuwsbrief verzenden. 

Nog tips voor de redactie? Mail gerust even naar info@fithealth.nl.

Team Fithealth
Maaike, Remon, Harmen, Lucas, Sander, Kiona, Wesley en Karsten 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?