Nieuwsbrief december 19

Trainer Fithealth On Tour
3 oktober 2019
Release party @fithealth
5 december 2019
http://www.europewebcompany.com/email/getImage.php?id=859
 
Fithealth nieuwsbrief December 2019

 Actie: Sport 2 maanden gratis!
Voor de bestaande en nieuwe leden van Fithealth hebben we een mooie aanbieding.Nu kan je 12 maanden komen sporten en er maar 10 betalen! Dit is geldig bij alle abonnementen in combinatie met een jaarlijkse betaling. Deze actie is geldig tot 31 januari 2020. Schrijf je nu snel in of verleng je abonnement


 Vrijdag 13 December 19.00-21.00 Christmas release party!
Get fit for Christmas kerstborrel bij Fithealth. Tijdens dit gratis evenement maak je kennis met de club Fithealth, de coaches, onze nieuwste lessen en drinken we met zijn allen gezellig een glaasje glühwein voor we het nieuwe jaar in gaan. Ken je iemand die in het nieuwe jaar wat motivatie kan gebruiken? Uiteraard ben je van harte welkom een vriend of familielid mee te nemen. Schrijf je in voor dit evenement via de Fithealth app en ontvang 2 gratis consumpties tijdens het evenement. 

Fithealth On Tour

Heb jij al een keer een outdoor Bootcamp training geprobeerd van onze Fithealth on tour bus? Onze bus rijd al ruim een maand door Zoetermeer en Moerkapelle en voorziet iedereen van een heerlijke intensieve workout in de frisse buitenlucht. Onze Bootcamp trainers Wesley, Sander en Harmen staan op dit moment iedere maandag avond en zaterdag ochtend op meerdere locaties in en rondom Zoetermeer. Ook is er de mogelijkheid om de Fithealth on tour bus en trainers in te huren voor bijvoorbeeld uw bedrijf. Wil jij het een keer uitproberen of ben je benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Dat kan! Neem contact op met ons om een afspraak te maken.06-20045827
Tip: Tijdens de Christmas release party kun je kennis maken met de workouts van Fithealth on tour.

 NOCCO | No Carbs CompanyNieuwe drankjes Active O2 500mlNu verkrijgbaar bij Fithealth. Heb jij al eens een van de blikjes van NOCCO geprobeerd? NOCCO is wereldwijd een favoriet bij topsporters en atleten. Deze heerlijke suikervrije drankjes zitten vol met BCAA’s die dienen als energiebron voor je spieren tijdens het sporten. De drankjes zijn vanaf nu bij ons verkrijgbaar in diverse lekkere smaken voor slechts 3,- per blikje (330ml)Tip: tijdens de release party is NOCCO gratis uit te proberen!


 Zoetermeerpas
Wist je dat je ook met Zoetermeerpas terecht kunt bij Fithealth? Wij bieden diverse mogelijkheden aan voor zowel volwassenen als kinderen met een Zoetermeerpas. Informeer bij ons naar de verschillende abonnementen en mogelijkheden. 

 Team Fithealth Zoetermeer wenst je alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!  

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?