Nieuwe Personal Trainer bij Fithealth!!!

Rustmiddag Airco Fithealth 27 juli 2018 *HITTEPLAN
26 juli 2018
Charity event zondag 18 november
25 oktober 2018

Graag wil ik mezelf aan jullie voorstellen. Ik ben Charlotte en ik heb altijd al een grote passie gehad voor fitness en gezondheid. Ik vind het super leuk en een uitdaging om jullie te helpen bij het behalen van jullie doelen! Ik ben enorm blij dat ik team Fithealth mag komen versterken.Ik heb mijn fitness diploma gehaald en ik kan niet wachten om te beginnen bij Fithealth en jullie te helpen doelen te realiseren. Heb je vragen of wil je met mij trainen? Stel ze gerust of kijk in de Fithealth App wanneer ik beschikbaar ben!

Ik hoop jullie snel te ontmoeten en met jullie te trainen bij Fithealth!

Charlotte

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?