Lessen

Momenteel zijn onze lessen vanwege Corona maatregelen aangepast. Kijk op onze nieuws pagina voor onze actuele rooster.

Spinning

One hour non-stop! Spierkracht, conditie en vetverbranding in 1! Snel afvallen is mogelijk door een hoge vetverbranding. Je bepaalt zelf je weerstand dus iedereen kan instappen. En het is ook nog eens gezellig, opzwepend en afwisselend. Ga iedere week een tandje verder en daag jezelf uit.


Proefles aanvragen

Kids Bootcamp

Fitness voor kinderen van 6 tot 12 jaar, samen plezier maken door in beweging te komen. Tijdens deze les worden de kinderen, onder begeleiding van een coach, door middel van diverse spelvormen gestimuleerd om lekker te bewegen. Fitness & Fun!


Proefles aanvragen

W.O.D.

Workout Of the Day. Wij zorgen ervoor dat er bij ons voor jou altijd een uitdaging te vinden is! Tijdens deze WOD train je zelfstandig maar toch met een stok achter de deur. Wij maken voor jou een workout en combineren kracht en cardio oefeningen in circuitvorm om zo het hele lichaam te trainen. Ben jij klaar om te zweten?


Proefles aanvragen

Booty & Shape

Mooie ronde billen en sterke benen? Daar gaan we voor tijdens deze les! Met een combinatie van kracht oefeningen en interval training dagen we je iedere week opnieuw uit het beste uit jezelf te halen. Dit doen we met een goede dosis fun en onder begeleiding van een ervaren coach.


Proefles aanvragen

Kickfun

Kracht, cardio, en coördinatie komen allemaal aan bod tijdens deze les. Tijdens deze les word gebruik gemaakt van verschillende boks technieken Heel je lichaam trainen en tegelijk lekker sparren tegen elkaar.


Proefles aanvragen

TRX

Heb jij zin in een total body workout? Wil je eens op een andere manier uitgedaagd worden? Probeer eens onze les TRX! Een workout waarbij gebruik word gemaakt van weerstandsbanden die op ieder niveau in zijn te stellen. Dat maakt de TRX les geschikt voor beginners tot ervaren krachtsporters.


Proefles aanvragen

Gladiator Bootcamp

Ready for the next level? Behoor jij tot de echte gladiators? Kom er achter tijdens een van onze gladiator bootcamp lessen! Door een mix van uitdagende kracht en cardio oefeningen word je uitgedaagd om alles uit jezelf te halen. Dit doen we onder begeleiding van een ervaren coach en opzwepende muziek. Are you ready for it?


Proefles aanvragen