Lessen

Maandag


18:45 - Core
19:00 - Box&shape
19:00 - Spinning

Dinsdag

16:00 - Kidsfit
18:30 - Core

18:45 - Fitshape
20:00 - Mannenfitness
20:30 - Zumba

Woensdag


09:15 - Fitshape
10:00 - Seniorenfit

18:30 - Core
18:45 - Box&shape
20:30 - Fitshape High Interval

Donderdag
16:00 - Kidsfit
18:30 - Core

18:45 - Fitshape
19:30 - Spinning

Vrijdag


10:00 - Seniorenfit18:15 - Fitshape

Zaterdag


09:15 - Fitshape
Trainingen met personal trainer
Overige trainingen zijn zonder vaste personal trainer

Spinning

One hour non-stop! Spierkracht, conditie en vetverbranding in 1! Snel afvallen is mogelijk door een hoge vetverbranding. Je bepaalt zelf je weerstand dus iedereen kan instappen. En het is ook nog eens gezellig, opzwepend en afwisselend. Ga iedere week een tandje verder en daag jezelf uit.


Proefles aanvragen

Scholieren Fitness

Mag dat!? ja natuurlijk! Bij Fithealth maken we voor iedereen een eigen programma die we elke 8 weken gratis verversen voor je. Hierbij train je precies wat jij kan en mag doen! Krachttraining is voor iedereen, alleen letten wij erop dat je het goed doet! De Scholieren fitness bieden we aan in de leeftijd van de middelbare school.


Proefles aanvragen

Kids Fitness

Elke dinsdag en donderdag van 16.00-17.00 gaan we vanaf jongs af aan aan de slag met diverse fitness onderdelen. De grotere kids gaan met een echt fitnessprogramma oefenen en de kleinere kids krijgen allerlei spelvormen in onze groepsleszaal. Elke keer is anders. Uitdagend, Fun, Zweten. Wellicht heeft jou kind al een specifiek doel? Wij gaan jullie erbij helpen.
Leeftijden:
groep 1 =7-12 jaar
groep 2= 13-16 jaar

In overleg met de instructeur kan er van groep afgeweken worden bijvoorbeeld met een andere leeftijd. 2x per week kost €16,00 per maand. Eventuele jongerencheque of Zoetermeerpas is korting pakken!


Proefles aanvragen

Cardio-Box

Klaar voor the next level? Spierkracht, conditie en coördinatie komen aan bod. Maar wat dacht je van vet verbranden, ontstressen en ontspannen? En dat allemaal in 1 les, wat wil je nog meer? Je traint je hele lijf, het is goed voor je en vooral ook veel fun.


Proefles aanvragen

Core

Elke dag om 18.30 uur hebben we een buikspier kwartier voor iedereen. Even tussendoor of als afsluiting van je fitness work-out of voor je groepsles! Wat jij wilt. binnen 15 minuten heb jij de buikspieren op een goede en afwisselende manier afgemat. “Tijdens de buikspieren werken we aan heel de core”


Proefles aanvragen

WOW

Dit is het echte werk, nu ga je zweten. Workout of the week. Waarom een week? Dan kun je jezelf gedurende de week verbeteren. Ga de uitdaging met jezelf aan! We combineren interval met krachttraining. Iedere week dagen we je weer op een andere manier uit. Je zal iedere keer andere spieren voelen. Misschien wel spieren die je nog niet eerder hebt gevoeld?


Proefles aanvragen

55+ WOW

2x per week op woensdag en vrijdag 10.00 uur komen onze senioren fitters bij elkaar om onder gezelligheid te bewegen. Een stukje op muziek. gewichtjes. Elke keer weer anders op je eigen niveau. Na afloop natuurlijk even een kopje koffie of thee samen.


Proefles aanvragen

Mannenfitness

Wil jij een echte mannen training in plaats van altijd maar die buik, billen, benen training gericht op dames? Doe dan mee met de enige echte mannen fitness Work-out. Als je het aan durft tenminste want het belooft een totaal andere training dan jij gewend bent. Het word zweten en we zijn nu eenmaal echte mannen dus opgeven is geen optie tijdens deze training!

Iedere dinsdag om 20:00 uur, be there! Opgeven kan via de site of gewoon bij een van de trainers.


Proefles aanvragen