Lessen

Spinning

One hour non-stop! Spierkracht, conditie en vetverbranding in 1! Snel afvallen is mogelijk door een hoge vetverbranding. Je bepaalt zelf je weerstand dus iedereen kan instappen. En het is ook nog eens gezellig, opzwepend en afwisselend. Ga iedere week een tandje verder en daag jezelf uit.


Proefles aanvragen

Small group training

We hebben iets nieuws in onze Fithealth Fitness boutique, onze Small Group trainingen op maat. Deze trainingen bieden wij met diverse doelen aan en is geheel gericht op jouw doel! Afvallen, conditie, spierkracht of anders? Wij hebben het antwoord en het plan voor jou! De doelen die wij gaan stellen gaan wij halen! .

In juni 2021 start het Traject GET BOOTY! Meld je nu aan voor de intake hierover.


Proefles aanvragen

Bedrijfsfitness op locatie

We komen ook bij jou op het werk! Zowel 1:1 training als in groepsverband met je collega’s is mogelijk. Want hoe kun je je pauze nu beter benutten dan met een flinke workout! Je krijgt er energie van en gaat fluitend de rest van je dag door. We komen met onze Fithealth On Tour bus voor rijden en nemen alles mee om een energieke en leuke workout te verzorgen. Het enige wat jij moet doen is je omkleden en naar buiten komen. Uiteraard kunnen we ook alle materialen mee naar binnen nemen. Makkelijker kunnen we het je niet maken. En succes en veel plezier met je collega’s gegarandeerd!


Proefles aanvragen

Personal Training aan huis

Wij staan ieder moment van de dag voor jou klaar in onze fitness boutique. Maar lukt het jou nou echt niet om naar ons toe te komen dan komen we gewoon naar jou! Dit kan op kantoor, in jouw woonkamer, in de tuin of in het park. We nemen onze speciale Fithealth On Tour bus mee en zorgen voor een workout waar jij om vraagt! Wij zorgen ervoor dat jij jouw doelen alsnog haalt, waar en wanneer je maar wilt!


Proefles aanvragen

Outdoor Gym bij Fithealth

Outdoor Gym bij Fithealth.
Sinds vorig jaar hebben wij onze outdoor Gym volledig geopend voor alle leden van Fithealth. Iedere dag organiseren we een energieke Bootcamp en vrije fitness in de buitenlucht Hoe heerlijk is dat, in de frisse lucht trainen. En het is ook nog eens heel gezond. Al onze group workouts vinden buiten plaats (exclusief Spinning)
De trainingen zijn al ver van tevoren in te boeken, dus meld je nu aan. *minimale deelname is 4 pers. *aanmelden is minimaal 4 uur van tevoren.


Proefles aanvragen

Kids Bootcamp

Fitness voor kinderen van 6 tot 12 jaar, samen plezier maken door in beweging te komen. Tijdens deze les worden de kinderen, onder begeleiding van een coach, door middel van diverse spelvormen gestimuleerd om lekker te bewegen. Fitness & Fun!


Proefles aanvragen

W.O.D.

Workout Of the Day. Wij zorgen ervoor dat er bij ons voor jou altijd een uitdaging te vinden is! Tijdens deze WOD train je op ons Outdoor Gym dak. Wij maken voor jou een workout en combineren kracht en cardio oefeningen in circuit, tijd of herhalingen om zo het hele lichaam te trainen. Ben jij klaar om jouw records te breken?


Proefles aanvragen

BOOTCAMP & 55+ Bootcamp

Op ons outdoor gym dak gaan wij dagelijks een energieke Bootcamp workout aanbieden. Alles om jou topfit te maken en te houden. De training bestaat uit Kracht, Uithoudingsvermogen, Conditie en heeft uiteraard een hoog fun factor!


Proefles aanvragen

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?