Fithealth fitnesscentrum wordt…

Vakantie trainingen van Fithealth
19 juli 2018
Rustmiddag Airco Fithealth 27 juli 2018 *HITTEPLAN
26 juli 2018

Na jarenlang bekend te hebben gestaan als ‘het persoonlijke fitnesscentrum van Zoetermeer’ krijgt Fithealth nu een ander karakter.

De vraag naar personal trainingen groeit enorm. Doelen bereiken door persoonlijke begeleiding d.m.v. 1:1 training, in combinatie met een persoonlijk voedingsadvies, dat is waar we massaal voor kiezen. We hebben voor iedereen een geschikt plan, of je nou wilt afvallen, fitter wilt worden of gezonder wilt leven. Wij helpen je, je persoonlijke doelen te bereiken.
Uiteraard verdwijnen onze populaire groepslessen niet. De sfeer die deze lessen bereikt en de passie die wij hebben voor het les geven mag niet verdwijnen. De personal trainingen die wij aanbieden in combinatie met onze groepslessen maakt dat we verder gaan onder;

Fithealth ‘Fitness Boutique & Personal Training’.

De belevenis die de sporter ervaart bij Fithealth wordt nog sterker.
Fithealth is zoals je gewend bent geen doorsnee fitnesscentrum. Wij doen er alles aan jouw doelen te realiseren en dit lukt ook altijd zolang jij het juiste doorzettingsvermogen hebt. Aan onze drive en passie zal het niet liggen. We werken met professionele en gediplomeerde personal trainers die veel kennis, ervaring en inspiratie in huis hebben.
Bij ons ben je geen nummer maar kennen wij jou bij naam en we weten wat jouw wensen en doelen zijn. Het sociale aspect is bij ons ook belangrijk. Heb je geen afspraak maar toch hulp nodig? Geen probleem, wij staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Om ook jouw vrienden kennis te laten maken met Fithealth ‘Fitness Boutique & Personal Training’ ontvang je bij je eerstvolgende bezoek een introducé kaart voor 1 maand gratis sporten.

Wij zijn klaar voor deze volgende stap. Jij ook?

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?